+386 31 366 355 info@emporia.si
Izberite stran

Pravno obvestilo

Pojem spletišče za namene tega pravnega obvestila zajema vse spletne strani v okviru domenskega prostora emporia.si in vse vsebine predstavljene v okviru teh spletnih strani, kolikor ni drugače določeno. Z vstopom in uporabo spletišča brez pridržkov ali omejitev pristajate na pogoje uporabe spletnih strani in vsebin, kot so določeni v nadaljevanju ali morebitnih dodatnih pogojih uporabe, navedenih ob posameznih vsebinah in se zavezujete, da jih boste ustrezno spoštovali. Pogoji uporabe spletišča se lahko spremenijo kadarkoli brez predhodnega obvestila, zato vam svetujemo, da pogoje uporabe preberete vsakič, ko obiščete to spletno stran. Prav tako se lahko spremenijo vse ali katerakoli vsebina na spletišču.

Pravice intelektualne lastnine
Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva, ki so na kakršenkoli način vključena v spletišče (na primer vsebine, članki, avdiovizualna dela, slikovni material in podobno) so zaščitene z avtorskimi in drugimi pravicami intelektualne lastnine emporia.si ali družb, katerih vsebine so vključene v spletišče. Blagovne oziroma storitvene znamke, ki so na kakršenkoli način vključene v spletišče, so varovane s predpisi o industrijski lastnini. Uporaba gradiva izven konteksta spletišča brez pisnega dovoljenja lastnikov pravic ni dovoljena.

Omejitev odgovornosti
Informacije in gradiva na spletišču so informativne narave in lahko odstopajo od dejanskega stanja v trgovini. emporia.si se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost vsebovanih podatkov, vendar ne more prevzeti nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Prav tako emporia.si ne more prevzeti nikakršne odgovornosti za morebitno nedelovanje spletišča ali za nemožnost uporabe posameznih informacij. Ker obstajajo na spletni strani emporia.si določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s Cvetličarna Emporia Tomaž Smrtnik s.p. in nad katerimi Cvetličarna Emporia Tomaž Smrtnik s.p. nima nadzora, Cvetličarna Emporia Tomaž Smrtnik s.p. ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Omejitev uporabe informacij in gradiv
Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletišču izključno za svojo osebno rabo, v nespremenjeni obliki. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletišča (na primer kopiranje, reproduciranje, ponovno objavljanje, spreminjanje, distribuiranje, prevajanje, elektronska obdelava) v komercialne namene je brez predhodnega pisnega dovoljenja emporia.si prepovedana.

Varstvo podatkov
Kakršnekoli podatki, ki jih emporia.si pridobi na kakršenkoli način preko spletišča, so namenjeni izključno za lastne potrebe emporia.si. V primeru zbiranja osebnih podatkov je uporabnik na to v vsakem posameznem primeru opozorjen in je pri tem namen zbiranja podatkov tudi naveden. Vse take osebne podatke emporia.si varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov