+386 31 366 355 info@emporia.si
Izberite stran

O nas

Dobrodošli in lepo pozdravljeni v vedno živahni Cvetličarni Emporia, edinstvenem hramu lepega in raznovrstnega cvetja in rastlin. Odkrijte našo vedno zanimivo ponudbo majhnih in velikih rastlin ter izjemno bogat izbor okrasnih loncev za opremo domov, poslovnih prostorov in vrtov.

Naši začetki segajo daleč nazaj v leto 2000, ko sva Tomaž Smrtnik in Jure Zalokar v ljubljanskem Bežigrajskem dvoru povsem na novo zastavila jasno in ambiciozno vizijo v slovenskem cvetličarstvu. Lokalna in širša slovenska javnost je Emporio hitro prepoznala kot iznajdljivo in kreativno cvetličarno, ki je znala sprejeti marsikateri, tudi neobičajen cvetličarski izziv. Naša predana strokovna ekipa je poskrbela za stotine čarobnih porok, vsakoletne razstave adventnega in božičnega okrasja, dekoracije mnogih poslovnih srečanj, ozelenitev domov in poslovnih objektov ter več zahtevnih cvetličnih dekoracij največjih državnih proslav.

Jeseni 2013 smo cvetličarno preselili v nov, večji prostor – v samo srce Ljubljane, na osrednji Kongresni trg, od koder se odpira čudovit pogled na Ljubljanski grad, Slovensko filharmonijo in veličastno palačo nekdanjega deželnega dvorca. V novem ambientu smo našo vizijo lahko udejanjili v velikem merilu in danes našim obiskovalcem predstavljamo lepoto sveta rastlin, ki jo vsak dan živimo in zagovarjamo.

Sveže cvetje in rastline izbiramo izključno od preverjenih slovenskih in tujih vzgojiteljev ter jih vsakodnevno negujemo, da so vam vedno na voljo v najboljši možni formi. Pri nas najdete vse klasične sorte, pa tudi nove in redkejše sorte, ki vzbujajo našo domišljijo in radovednost. Obiščite pa nas seveda tudi, če iščete kaj prav posebnega in vam z našo mrežo dobaviteljev morda lahko priskočimo na pomoč. Potrudili se bomo, da vam ustrežemo.

Prijazno vabljeni na obisk!

Tomaž Smrtnik in Jure Zalokar z ekipo

  • izdelujemo sveže in trajne cvetlične šopke za vse priložnosti
  • sprejemamo naročila za dostave šopkov, ki jih opremimo z vašim dopisanim voščilom
  • aranžiramo vaša darila za vse vrste slavnostnih in poslovnih priložnosti
  • izdelujemo vse velikosti žalnih vencev, šopkov in aranžmajev
  • nudimo vam majhne in velike lončnice, tako sobne kot zunanje
  • na enem mestu vam nudimo zelo bogato izbiro dizajnerskih cvetličnih loncev vseh vrst
  • samostojno ali v sodelovanju z arhitekti načrtujemo in izvajamo ozelenitve vaših poslovnih prostorov
  • projektiramo tako individualne vrtove kot notranje in zunanje ozelenitve poslovnih objektov
  • nudimo redno nego zelenih nasadov v poslovnih stavbah za skrbno urejeno podobo vašega podjetja

Vse naše izdelke vam na željo tudi dostavimo.