+386 31 366 355 info@emporia.si
Izberite stran

Domani

©DOMANI

Belgijski DOMANI že vse od leta 1992 ustvarja ene najlepših in najkvalitetnejših okrasnih loncev, kar jih poznamo. Prelomni trenutek in začetek našega sodelovanja segata v leto 2000, ko smo med obiskom strokovnega sejma skoraj naključno odkrili eno njihovih nagrajenih vaz. Izjemno izviren način izdelave, uporaba vrhunskih materialov in prečiščena forma so nas popolnoma očarali. V tistem trenutku smo vedeli, da smo odkrili točno to, kar v Emporii želimo ekskluzivno nuditi našim kupcem v Sloveniji in na tujem.

DOMANI spoštuje preizkušene tradicionalne tehnike in jih s svojimi nenehnimi inovacijami nadgrajuje v dekorativne objekte sodobnega časa. Pazljiva ročna izdelava od prvega do zadnjega koraka in nadvse skrbna izbira materialov odlikujeta njihove izdelke ter vsakemu posebej vdihneta močan osebni karakter.

DOMANI ustvarja okrasne posode za rastline, za katere v Emporii radi rečemo, da so veliko več kot le lonci: so pomemben del hišne opreme, ki bo v vsakem prostoru pustila jasen dizajnerski in estetski pečat.

DOMANI kolekcije vključujejo različne materiale: moderno in rustikalno terakoto, keramiko v japonski tehniki raku ter širok repertoar zunanjih okrasnih loncev in korit iz obstojnega cinka, bakra ali Corten jekla.

Cvetličarna Emporia vam pri načrtovanju vrtov in notranjih ozelenitev nudi strokovno svetovanje, ki je plod naših več desetletnih izkušenj na teh področjih. Z vami, vašimi arhitekti in notranjimi oblikovalci sooblikujemo vaš življenjski prostor ter s pravilno izbiro ozelenitve pripomoremo k izboljšanju kakovosti bivanja in vašemu dolgotrajnemu zadovoljstvu.

Opremite svoje bivalne prostore, vrtove, terase ali urbane prostore z okrasnimi lonci DOMANI.