+386 31 366 355 info@emporia.si
Izberite stran

Domani

©DOMANI

Belgijski DOMANI že vse od leta 1992 ustvarja ene najlepših in najkvalitetnejših okrasnih cvetličnih loncev, kar smo jih v Emporii do sedaj spoznali. Prelomni trenutek in začetek našega sodelovanja segata nekje v leto 2000, ko smo med obiskom frankfurtskega strokovnega sejma skoraj slučajno odkrili eno njihovih velikih okrasnih vaz. Izjemno izviren način izdelave, uporaba vrhunskih materialov in prečiščena forma so nas očarali do popolnosti. V tistem trenutku smo vedeli, da smo odkrili točno to, kar v Emporii želimo ponuditi našim cenjenim obiskovalcem/kupcem.

DOMANI spoštuje preizkušene tradicionalne tehnike enako in jih s svojimi nenehnimi inovacijami nadgrajuje v sodobne dekorativne objekte našega časa. Pazljiva ročna izdelava od prvega do zadnjega koraka in nadvse skrbna izbira materialov odlikujeta vsak njihov izdelek in vsakemu posebej vdihneta močan osebni karakter.

DOMANI ustvarja okrasne posode za rastline, za katere v Emporii radi rečemo, da so veliko več kot le lonci: so pomemben del pohištva in hišne opreme, ki prostoru doda jasen dizajnerski pečat.

Njihove zelo raznolike linije vključujejo sodobno in rustikalno terakoto, japonsko tehniko raku, širok repertoar zunanjih okrasnih loncev in korit iz obstojnega cinka, bakra ter Corten jekla.

Opremite svoje bivalne prostore, vrtove, terase ali urbane prostore z okrasnimi lonci DOMANI.

Cvetličarna Emporia vam za načrtovanje vrtov in ozelenitev prostorov nudi strokovno svetovanje, ki so plod naših dolgoletnih izkušenj na teh področjih. Z vami, arhitekti in notranjimi oblikovalci sooblikujemo vaš življenjski prostor ter s pravilno izbiro ozelenitve pripomoremo k vašemu dolgotrajnemu zadovoljstvu.