+386 31 366 355 info@emporia.si
Izberite stran

Poročna dekoracija

©Ana Gregorič

Cvetlično okrasje je izjemno pomemben sestavni del prav vsake poročne zgodbe in toliko, kot nas je različnih ljudi, navdihov, želja in idej, smo že ustvarili cvetlične lepote, ki spremlja ta edinstven korak v naših življenjih. S skrbnim načrtovanjem vam bomo pomagali soustvariti pravljično lep ambient in edinstveno atmosfero za vašo izbrano lokacijo.

Poroke obožujemo in razumemo, da na poti do popolnosti šteje prav vsak droben detajl, najsi gre za intimen dogodek v najožjem krogu ali razkošno scensko cvetlično dekoracijo. Ni pomembno, če sodelujete z načrtovalci porok ali poroko snujete sami: Cvetličarna Emporia je pravi naslov za vas.

Naša ekipa nadarjenih in ustvarjalnih cvetličarjev bo vaše zamisli znala popeljati korak dlje: do stilsko usklajenega in dovršenega dogodka. Z našim znanjem, desetletji izkušenj in preverjenimi dobavitelji bomo poskrbeli, da bo vaša poroka privilegij tudi za Emporio.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na Kongresnem trgu v centru Ljubljane, kjer vam ob krajšem posvetu in ogledu materialov lahko podamo neobvezujoč, brezplačen nasvet. Ob predhodnem naročilu pa smo vam na voljo tudi za poglobljena zasebna svetovanja.  Skupaj z vami se bomo podali na kreativno popotovanje in vam z našimi obširnimi izkušnjami pomagali uresničiti vaše sanje – vse od prvih konceptov do še tako majhnih končnih podrobnostih. 

Pokličite nas na telefonsko številko 01 244 53 80 ali 031 366 355, da se slišimo in spoznamo in tako lažje uskladimo nadaljnje skupne korake.