+386 31 366 355 info@emporia.si
Izberite stran

Poročna dekoracija

©Ana Gregorič

Cvetlično okrasje je izjemno pomemben sestavni del prav vsake poročne zgodbe in toliko kot nas je različnih ljudi, navdihov, želja in idej, smo že ustvarili cvetlične lepote, ki spremlja ta edinstven korak v naših življenjih. S skrbnim načrtovanjem vam bomo pomagali soustvariti pravljično lep ambient in edinstveno atmosfero za vašo izbrano lokacijo.

Poroke obožujemo in razumemo, da na poti do popolnosti šteje prav vsak droben detajl, najsi gre za intimen dogodek v najožjem krogu ali razkošno scensko cvetlično dekoracijo. Ni pomembno, če sodelujete z načrtovalci porok ali poroko snujete sami: Cvetličarna Emporia je pravi naslov za vas.

Naša ekipa talentiranih in ustvarjalnih cvetličarjev bo vaše zamisli znala popeljati korak dlje do stilsko usklajenega in dovršenega dogodka. Z našim znanjem, desetletji izkušenj in našimi preverjenimi dobavitelji bomo poskrbeli, da bo vaša poroka privilegij tudi za Emporio.

Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na Kongresnem trgu v strogem centru Ljubljane, kjer vam ob krajšem posvetu in ogledu materialov lažje okvirno podamo neobvezujoč, brezplačni nasvet. Na posebno željo pa vam v Emporii nudimo tudi zasebni termin za svetovanje o poročni dekoraciji, kjer vam bomo zelo obširno postregli z našimi nasveti in izkušnjami, ki se tičejo vseh, še tako majhnih podrobnosti poročnega cvetja.

Pokličite nas na telefonsko številko 01-244 53 80 ali 031-366 355, da se slišimo in spoznamo in tako lažje uskladimo nadaljnje korake.